متولیان در حاشیه برگزاری اولین دوره آموزش تخصصی و مهارتی کتابداران کتابخانههای حوزه های علمیه خواهران در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در مشهد، با اعلام خبر برگزاری اولین دوره تربیت مربی پژوهشی تمرکزی در رشتههای «تفسیر، فقه و مطالعات زنان» اظهار کرد: امروز حوزه علمیه خواهران، با تثبیت درختواره دانش و براساس برنامه پنج سالهای که ابلاغ شده، خواستار حرکت به سمت استانداردسازی فعالیتهای پژوهشی است که در این راستا، اندیشهای آغاز شده که نمونهای از آن را امروز شاهد بودیم.
وی بیان کرد: نشریات مختلفی براساس مهندسی دانش در حوزه علمیه خواهران با تمرکز بر سه محور بانوان، خانواده و کودک در حال انتشار است و افق علمی حوزه خواهران تا سال ۱۴۱۴ ترسیم شده است.
معاون پژوهشی حوزه های علمیه خراسان افزود: مجوزهای لازم برای این فعالیتها فراهم شده و تلاش کردهایم طلاب و پژوهشگران بتوانند آثار خود را منتشر کنند و به مطالعاتی در حوزه بانوان، خانواده و کودک بپردازند و آموزههای معرفتی دین را به جوامع ارائه دهند.
وی با بیان اینکه مدلهای فعالیتی متنوعی برای حوزه خواهران ترسیم شده است به مواردی از آن چون حضور در کرسیهای علمی، شرکت طلاب عزیز در همایشها، و ایجاد دسترسی به پایگاه استنادی علوم جهان اسلام برای خواهران اشاره کرد.
متولیان اضافه کرد: امروز با افتخار یازدهمین همایش برگزار شد و رتبه isc مستقل را از پایگاه استنادی علوم جهان اسلام دریافت کرد و همچنین فضای مطالعاتی محوری را آغاز کرده ایم.
وی همچنین با اشاره به تدوین و تألیف متون آموزشی، و کسب دستاوردهای جدید خاطرنشان کرد: تاکنون ۶۹ نفر از خواهران فارغالتحصیل از دورههای مقدماتی و تکمیلی، متون آموزشی را تدوین و بازنویسی کردهاند که با نیازهای آموزشی و پژوهشی سازگار است.
معاون پژوهشی حوزه های علمیه خواهران در پایان بخش سخنان خود اشاره کرد: اگرچه وضعیت فعلی حوزه علمیه خواهران قابل قبول است، اما انشاءالله بر اساس افق و چشمانداز ترسیمشده، گامهای بلندتر، جدیتر، عمیقتر و تخصصیتری در فعالیتهای پژوهشی خواهیم برداشت تا به اهداف حوزه علمیه خواهران دست یابیم.